Cu o activitate de peste cincisprezece ani în terapiile regenerative, geriatrie și gerontologie, OXXYGENE (www.clinicaoxxygene.ro) a reușit să devină o marcă importantă a medicinei românești, dedicată cu precădere asistenței medicale, îngrijirii și recuperării persoanelor vârstnice. În toată această perioadă, OXXYGENE a redefinit gândirea convențională privind îmbătrânirea și a implementat în România tehnologii inovatoare, programe și produse de vârf din cercetarea antiaging mondială, oferind pacienților soluții complete pentru revitalizarea corpului și a minții.
Clinica MOA by Oxxygene (www.moaclinic.ro) a luat ființă, astfel, ca o completare a activității de la OXXYGENE, oferind suplimentar pacienților servicii premium de medicină estetică, chirurgie, regenerare celulară și global antiaging. La noua clinică situată în centrul Bucureștiului, pe strada Ștefan Mihăileanu, nr 35, într-un spațiu cu dotări ultramoderne și cu o echipă foarte bine pregătită, se realizează proceduri microchirurgicale (blefaroplastie, excizare nevi și papiloame etc), minim-invazive (acid hialuronic, toxina botulinică, PRP etc), rejuvenare facială, ozonoterapie, tratamente regenerative perfuzabile, laser vascular și alte proceduri convergente către revitalizarea pacientului la nivel exterior și nu numai.
Echipa de la MOA by Oxxygene este coordonată, precum de altfel și corpul medical al celorlalte clinici OXXYGENE, de către Dr. Adrian Stănescu, medic primar gerontologie și geriatrie cu o experiență de peste 20 de ani în primul institut de specialitate din lume, celebrul Institut de Gerontologie și Geriatrie „Ana Aslan”.
Dr. Adrian Stănescu este autor al unor prestigioase lucrări de literatură medicală, membru al Societății Române de Gerontologie și Geriatrie, al Societății Române de Oxigen-Ozonoterapie al Societății Române de Alzheimer și al European Academy of Brainstimulation.
Dr. Adrian Stănescu este cel căruia i-a fost înmânat, la data de 5 octombrie, „Premiul pentru crearea unor medii de existență dedicate vârstnicilor”, conferit Clinicilor OXXYGENE, în cadrul primei ediții a Galei „Ana Aslan”, organizată de fundația cu același nume.