Pompierii voluntari din Ozun demonstrează curaj și profesionalism la competiția din 19 mai 2024

Asociația Pompierilor Voluntari din Ozun a organizat în data de 19 mai 2024.

Ozun, Covasna, 3 iunie 2024. Asociația Pompierilor Voluntari din Ozun a organizat în data de 19 mai 2024, o competiție de amploare dedicată pompierilor voluntari, eveniment care a reunit comunitatea locală și a celebrat eforturile neobosite ale acestor eroi locali. La competiție au participat 10 pompieri voluntari care au beneficiat de echipamente oferite de TotalEnergies Marketing Romania și Consiliul Județean Covasna.

Probele de concurs, menite să testeze abilitățile de intervenție în caz de urgență, au demonstrat profesionalismul și implicarea participanților. Mulțimea de spectatori din Ozun și localitățile învecinate au avut ocazia să vadă îndeaproape cum acționează pompierii voluntari în situații critice.

Premierea participanților a fost posibilă cu sprijinul companiei TotalEnergies Marketing Romania, care a asigurat atât echipamentele necesare, cât și premiile pentru cei 10 voluntari. Aceștia au fost recunoscuți pentru curaj și dedicarea în slujba comunității.

Didier Grimault, Director General, TotalEnergies Marketing Romania a subliniat importanța sprijinirii voluntarilor și a contribuției lor esențiale la siguranța comunității. Tamás Sándor, Președintele Consiliului Județean Covasna, a evidențiat tradiția îndelungată a pompierilor voluntari în regiune și importanța continuării acestei moșteniri. Bordás Enikő, Primarul Comunei Ozun, a mulțumit voluntarilor pentru dedicarea lor și a încurajat tinerii să se alăture acestui serviciu vital pentru comunitate.

Evenimentul s-a încheiat cu o seară festivă, unde pompierii voluntari și participanții au fost invitați să se bucure de muzică, într-o atmosferă de sărbătoare. Astfel de evenimente reprezintă o oportunitate de a întări legăturile între membrii comunității și de a recunoaște eforturile celor care își dedică timpul și energia pentru siguranța și bunăstarea tuturor.

Despre TotalEnergies

TotalEnergies este o companie globală multi-energie care produce și comercializează energie: petrol și biocombustibili, gaze naturale și gaze verzi, surse regenerabile și electricitate. Cei 105.000 de angajați ai noștri sunt dedicați unei energii care este din ce în ce mai accesibilă, mai curată, mai fiabilă și mai accesibilă pentru cât mai mulți oameni. Activă în peste 130 de țări, TotalEnergies pune dezvoltarea durabilă în centrul proiectelor și operațiunilor sale pentru a contribui la bunăstarea oamenilor.

Despre TotalEnergies Marketing Romania

TotalEnergies Marketing Romania gestionează patru linii de activitate: lubrifianți, AdBlue, bitum și fluide speciale, biroul comercial in Bucuresti, fabrica de productie lubrifianti in Cristian – Brasov, depozit de stocare bitum in Ozun-Covasna. Vânzările inregistrate în 2021 au ajuns la 106 kt și reprezintă 15% din piața românească, atât Lubrifianți, cât și Bitum.