Află ACUM care sunt tipurile de încălțăminte pe care orice femeie trebuie să le aibă în dulap în 2022

Majoritatea oamenilor au sperat că 2022 va fi un an în care totul va reveni la normal și că plimbările și activitățile zilnice vor fi la fel ca înainte. Chiar dacă în ultimii doi ani pentru multe femei moda nu a fost o prioritate, acum lucrurile s-au schimbat și multe branduri aduc pe rafturi cele mai noi modele de încălțăminte. Dacă și tu ai evitat o perioada să faci cumpărături pentru tine, acum a venit timpul să îți reînnoiești garderoba și să alegi perechile de pantofi care ți se potrivesc. Dacă vrei să afli care sunt tipurile de încălțăminte pe care orice femeie trebuie să le aibă în dulap în 2022, citește în continuare acest articol.

Iată 3 tipuri de încălțăminte care sunt în top în 2022

Pantofi sport

Întotdeauna încălțămintea sport de damă a fost o alegere potrivită, iar acest lucru rămâne valabil și în 2022. Pantofii sport sunt versatili și îi poți adapta ușor în multe dintre ținutele tale. Îi poți purta atât cu rochii vaporoase, cât și cu jeanși sau vestimentație pentru sport. Astfel, dacă ai o zi în care vrei să te simți confortabil în pielea ta, poți purta alături de ținută preferată și încălțăminte sport de damă din magazinul de specialitate Kalapod.net, unde găsești o gamă variată de opțiuni. Alege ceea ce ți se potrivește, în funcție de preferințe și bucură-te de produse de calitate la prețuri pentru toate buzunarele.

Sandale

În perioada călduroasă, orice femeie ar trebui să aibă în dulap cel puțin o pereche de sandale. Pentru petrecerile în grădină sau alte evenimente, precum nuntă sau botez poți opta pentru o pereche de sandale cu toc, iar pentru evenimentele din timpul zilei, precum plimbările în natură fii liberă să alegi o pereche de sandale confortabile fără toc. Acestea îți vor lasă piciorul să respire și să se relaxeze.

Balerini

Un nou val de tendințe în materie de încălțăminte a fost lansat în 2022 și din acesta nu lipsesc balerinii. Confortabili și potriviți pentru ținutele de plajă, balerinii pot fi purtați în vacanțele la mare sau în călătoriile în care îți dorești că picioarele tale să se simtă că în concediu. Poți alege dintr-o gamă variată de modele, în funcție de nevoile tale, dar și de buget. Poarta balerini fie în combinație cu rochia sau cu fusta preferată, fie în combinație cu o ținută office. Pentru zilele în care vrei să renunți la tocuri, balerinii sunt o opțiune excelentă. 

După sezoane în care industria modei a avut de suferit, acum noile colecții sunt gata de lansare. Fie că alegi o pereche de pantofi sport, o pereche de sandale sau o pereche de balerini, oricare din opțiunile de mai sus sunt un „must-have” pentru sezonul de primăvară-vară, așa că grăbește-te și achiziționează-ți produsele de calitate de care ai nevoie din magazinele de specialitate. Alege orice pereche de încălțăminte ți se potrivește și combin-o cu ținutele preferate din garderoba ta. 

Sursa foto: Pexels.com