Conferința Cuvântului din Busan a atras 70.000 de persoane

„Șinciongi Conferința Cuvântului 2024 privind realitatea Apocalipsei” a avut loc în Masan pe 25 și Busan pe 29. Peste 70.000 de persoane, inclusiv peste 100 de pastori, s-au adunat la conferință, dovedind încă o dată că entuziasmul pentru cuvântul descoperit este intens.

 

Șinciongi Biserica lui Isus Templul Cortului Mărturiei (Președintele Man-Hee Lee, Biserica Șinciongi) a organizat o nouă conferință a cuvântului la centrul de formare Andrei din Busan, ca urmare a unui flux constant de cereri din luna ianuarie din partea pastorilor și credincioșilor.

 

Aceste conferințe la nivel național au continuat de la înființarea Șinciongi Bisericii lui Isus din 1984. Președintele Lee a susținut întâlniri despre Apocalipsa în diferite părți ale lumii, informând continuu oamenii cu privire la importanța prorociilor din Biblie și ale realităților împlinirii lor.

 

Președintele Man-Hee Lee, a vorbit, de asemenea, despre importanța cărții Apocalipsa, subliniind că „viața de credință trebuie să se bazeze pe Biblie.” „Trebuie să cunoaștem adevărata semnificație a Cuvântului și să fim creați în conformitate cu Cuvântul”, a spus domnia sa.

 

„Cea mai sigură bază pentru a verifica corectitudinea acestor cuvinte este „realitatea”. „Este scris că atunci când va veni vremea, cartea Apocalipsei va fi împlinită”, a spus domnia sa. Trebuie să înțeleg dacă realitatea prorociei a apărut și să cred. „ Trebuie să văd atunci dacă pot intra în mântuirea promisă atunci când această prorocie va fi împlinită.”

 

Președintele le-a spus pastorilor: „Dacă doriți să cunoașteți cuvântul din Șinciongi Biserica lui Isus, vă am să vă transmit câte un cuvânt în fiecare lună. „Suntem una în Dumnezeu și în Biblie și ar trebui să fim și mai uniți.” ”Suntem credincioși în Dumnezeu, în Isus și în Biblie. Suntem o singură familie din punct de vedere spiritual, așa că haideți să ne iubim unii pe alții. Suntem o singură familie din punct de vedere spiritual, așa că haideți să ne iubim unii pe alții.”

 

Hwang Mo Hwang, un pastor al unei denominații independente care a participat la Conferința Cuvântului, a declarat: „În prezent, 70% din bisericile din Coreea nu au școli duminicale. Pentru ca bisericile coreene să crească în această situație, Cuvântul lui Dumnezeu, adevărul, trebuie în cele din urmă să prindă viață.” ”Privind la Șinciongi Biserica lui Isus, aceasta se dezvoltă în mod unic în lumea protestantă muribundă. Și eu văd posibilități și speranță pe măsură ce studiez cuvântul descoperit.”

 

„Ascultându-l, toate semnele de întrebare din capul meu s-au transformat în semne de exclamare, deoarece prorociile erau atât de dificile”, a declarat pastorul prezbiterian Choi Mo. „Sunt nerăbdător să aflu mai multe și sper că mai mulți pastori vor avea aceeași experiență de revigorare a pasiunii lor ca mine.”

 

Alte mărturii de la pastori au inclus: „Abia aștept să le spun colegilor mei pastori ce m-a impresionat” și „Sunt mișcat de fiecare dată când ascult predica.

 

Un oficial din Șinciongi Biserica lui Isus a declarat: „Cred că această Conferință a Cuvântului a deschis un spațiu pentru mai mulți pastori și schimburi.” „Ne așteptăm ca, dacă comunicăm și ne unim pe baza Bibliei, aceasta să aibă un impact pozitiv nu numai asupra unității din cadrul comunității religioase, ci și asupra societății civile.”

 

La sfârșitul lunii trecute, existau 727 de biserici naționale care au schimbat cuvinte și au semnat memorandumuri de înțelegere cu Șinciongi Biserica lui Isus. În cazul bisericilor din străinătate, la data de 5 a acestei luni, un total de 13,053 de biserici din 84 de țări au semnat memorandumuri de înțelegere cu Șinciongi Biserica lui Isus. Un total de 1671 de biserici din 43 de țări s-au alăturat Șinciongi Bisericii lui Isus și și-au înlocuit panourile.

 

Între timp, entuziasmul pentru eveniment, care a atras peste 70 000 de persoane s-a datorat în mare măsură activităților promoționale desfășurate în diferite părți ale țării, inclusiv în Busan. În ziua conferinței, în centrul orașului Busan a avut loc o paradă a fanfarelor, care nu numai că a oferit puncte de atracție pentru cetățeni, dar a servit și la creșterea interesului pentru eveniment.

 

Ca și în cazul Conferinței Cuvântului de la Masan, Șinciongi Biserica lui Isus a susținut, de asemenea, transmisia în direct pe YouTube pentru cei care au dorit să audă cuvântul descoperit pe pagina bisericii, dar nu au putut participa la eveniment din diverse motive. Transmisia live pe YouTube a conferinței Crusade Busan a primit peste 73, 300 de vizualizări.

 

„Este uimitor că atât de mulți oameni se pot aduna într-o biserică”, a declarat un cetățean care s-a identificat ca fiind un credincios actual. ”Mai ales atitudinea oamenilor este veselă și ordonată. Am fost impresionat de curățenia locului, până și a coșului de gunoi”.