Furnizorul de încredere al antreprenorilor din sectorul HoReCa: Snick Ambalaje. Ce găsești aici

După cum sugerează și numele acestui furnizor, la Snick Ambalaje găsești ambalaje de unică folosință. Cine se poate aproviziona din acest magazin online? Află aici.

Mai are rost să vorbim despre popularitatea serviciilor de livrare? Cu siguranță nu, dar merită, în schimb, să vorbim despre calitatea ambalajelor, indiferent de ce tipuri de localuri HoReCa am avea în vizor. Înainte de toate, să răspundem la întrebarea de mai sus. Se pot aproviziona de la Snick Ambalaje cei care dețin următoarele tipuri de localuri și nu numai:

  • Catering și street food
  • Cofetării, patiserii și gelaterii
  • Pizzerii și sushi bars
  • Cafenele și smoothie bars
  • Hoteluri și restaurante
  • Cei care au nevoie de articole pentru evenimente și recepții
  • Cei care au nevoie de articole de igienă și curățenie.

Așadar, dat fiind faptul că publicul țintă este divers, și produsele disponibile în acest magazin online sunt variate. Pentru a-ți face o idee despre ce opțiuni ai avea, îți spunem că găsești aici toate cele, de la caserole des folosite pretutindeni în majoritatea localurilor, până la paletine pentru automatele de cafea și chiar aparatură de specialitate precum un aparat de termosudare și ramele opționale pentru el.

Produse populare pe care le vei folosi oriunde

Te-ai gândi că o șaormerie și un restaurant ar avea puține lucruri în comun: pe lângă faptul că ambele servesc mâncare, clientela, meniul și vibe-ul pot fi două lumi total diferite. Totuși, ce produse sunt indispensabile în ambele, dar și într-o cafenea? Iată o listă de posibile produse fără de care un coș de cumpărături ar fi considerat incomplet:

  • Șervețele
  • Saci menajeri
  • Dezinfectanți și detergenți
  • Scobitori
  • Paie

Toate aceste produse se regăsesc și în stocurile Snick Ambalaje. Pe scurt, indiferent ce tip de local ai deține, te-ai putea aproviziona de aici cu de toate. Așadar, te invităm să descoperi ofertele disponibile – dacă nu ești sigur de calitatea lor, îți spunem mai multe în rândurile ce urmează, dar între timp, poți comanda o sacoșă cu mostre, pentru a obține și dovezi palpabile că nu te mințim!

De ce să alegi Snick Ambalaje?

Vorbim despre ambalaje de unică folosință. Deci, chiar dacă vorbim despre produse care, în teorie, sunt firave, deoarece sunt fabricate din materiale precum carton, hârtie și toate cele, ele sunt cât se poate de rezistente. Produsele Snick Ambalaje au unit eficiența și calitatea, astfel încât tu, ca și client, să te bucuri de un ambalaj ușor, trainic, reciclabil și avantajos ca preț. Da, este posibil!

Tocmai datorită acestui sweet spot care creează un pod între preț și calitate, Snick Ambalaje a ajuns un furnizor de top în această nișă, mai ales în piața autohtonă, iar șansele ca tu să fi comandat mâncare acasă și ea să fi fost împachetată cu ambalaje de la acest furnizor sunt destul de mari, doar că, probabil nu ți-ai dat seama.

Un alt motiv pentru care să faci această alegere este posibilitatea de a-ți personaliza ambalajele de unică folosință. În funcție de model și opțiuni, vei putea să-ți faci reclamă pasivă cu ajutorul ambalajelor. Sună bine? Comandă acum sacoșa cu mostre sau începe încă de azi să te aprovizionezi de la Snick Ambalaje!

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

Sursă foto: snick-ambalaje.ro