Mărci de lentile de contact potrivite pentru sezonul estival

Pe piata din Romania există mai multe opțiuni de lentile de contact cu filtru UV potrivite pentru utilizarea în timpul verii, afla mai multe din randurile urmatoare!

Vara se apropie cu pași repezi. Și, odată cu ea, zilele senine și toride însoțesc mersul nostru pe stradă. Razele ultraviolete sunt factorul nociv care îți pune piedică și pot afecta ireversibil sănătatea funcției vizuale. De aceea, este imperios necesar să adopți o conduită nouă pe toată durata sezonului estival: achizitionarea unei perechi de lentile echipate cu filtru UV.

Pe piată, există mai multe opțiuni de lentile de contact cu filtru UV, inclusiv lentilele Acuvue și Bioview. Aceste branduri sunt recunoscute pentru calitatea și performanța produselor lor.

Acuvue: o marcă deja consacrată de lentile de contact

Acuvue este o marcă populară de lentile de contact, oferind o gamă variată de produse, inclusiv lentile de contact cu filtru UV. Acestea oferă protecție împotriva radiațiilor UV nocive, care pot afecta sănătatea ochilor în timpul expunerii prelungite la soare.

Acuvue este o marcă de lentile de contact zilnice sau cu înlocuire lunară, care oferă un plus de hidratare și umiditate. Acestea sunt echipate cu filtru protector UV, ceea ce le face preferate în rândul purtătorilor de lentile de contact.

Acuvue propune clienților săi: 1-DAY ACUVUE® TruEye®, 1-DAY ACUVUE® MOIST, recomandate persoanelor alergice, celor care suferă de sindromul ochiului uscat, cât și celor care intenționează să utilizeze alternativ, lentile de contact și ochelari de vedere.

ACUVUE® OASYS este marca cea mai cunoscută de lentile bi-lunare, iar pentru astigmatism, specialiștii recomandă ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM, și, respectiv, 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM.

Spre deosebire de alte mărci de lentile de contact, ACUVUE® sunt considerate cele mai bune lentile de contact pentru ochii uscați și sensibili. Ele dispun de tehnologia HydraLuxe, care îți asigură confort, prospețime, mai ales pentru cei cu alergii sau sensibilitate oculară. ACUVUE® OASYS 1-Day reprezinta cea mai sănătoasă opțiune pentru purtătorii de lentile. Ele sunt produse de compania Johnson & Johnson. Ele conțin și filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din cele UVB.

Bioview, marcă de lentile ca aliat de nădejde

Lentilele de contact #bioview sunt percepute drept opțiune pentru oricine apreciază soluțiile naturale. Sunt accesorii organice, 100% compatibile cu funcționarea naturală a ochiului, fiind cele mai convenabile din acest punct de vedere. Nivelul ridicat de hidratare și permeabilitate la oxigen îndeplinesc așteptările chiar și ale celor mai pretențioși utilizatori, care se luptă din plin cu simptomele neplăcute de uscăciune și roșeață frecventă a ochilor.

Ambele branduri, Acuvue și Bioview, oferă diferite tipuri de lentile de contact, precum lentile de contact cu înlocuire zilnică, săptămânală sau lunară, astfel încât să puteți alege varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

Este important să consultați un specialist în domeniul ochilor sau un optometrist pentru a determina ce tip de lentile de contact și parametri să alegeți în funcție de nevoile și caracteristicile dumneavoastră individuale.

Dacă nu ești sigur de utilitatea acestor accesorii medicale oftalmologice, te invităm să consulți medicul oftalmolog sau expertul optometrist pentru a-ți oferi detaliile care te interesează și care te ajută să iei deciziile cele mai bune în privința alegerii mărcii potrivite de lentile.