Încălțămintea pe care orice femeie trebuie să o aibă în garderobă în funcție de anotimp

Când vine vorba de reînnoirea sau suplimentarea garderobei, apare deseori următoarea problemă: în ce tip de încălțăminte să investești cel mai mult? Câte perechi să îți iei? Iată 4 tipuri de încălțăminte pentru fiecare anotimp de care negreșit nu trebuie să uiți atunci când faci acest pas.

Ghidul tău pentru cumpărături:

Primăvara: pantofi cu toc kitten

În sezonul florilor, avem libertatea să experimentăm cu ținute elegante și lejere. Ce completează cel mai bine un astfel de look decât o pereche de pantofi simpli, clasici, și versatili precum pantofii cu toc kitten? Numele lor vine de la tocul de 5 cm și de la forma alungită a botului, ceea ce pune în evidență piciorul într-un mod subtil. Recomandate femeilor înalte sau celor care au dificultate în a merge pe tocuri, pantofii cu toc kitten pot adăuga un plus de rafinament ținutelor, mai ales celor business casual, amintind de look-urile elegante ai anilor ’50 și ’60.

Vara: sandale cu baretă

Când zicem vară, automat ne gândim la sandale când vine vorba de încălțăminte. Deși există zeci de modele de sandale pe piață, un model este recunoscut universal că fiind cel mai versatil și practic: sandalele cu bareta. Acestea sunt potrivite pentru multe ocazii, inclusiv petreceri, nunți, sau baluri. Sandalele cu bareta, prin simplitatea lor, sunt cea mai bună alternativă pentru a completa o ținută fără a lua atenția de la haine, un motiv pentru care sunt des folosite în ținutele de red carpet. Când nu ești sigură ce fel de încălțăminte să porți vara, o pereche de sandale cu bareta poate fi soluția perfectă!

Toamna: botine din piele întoarsă

Botinele și ghetele câștigă bătălia încălțămintei de toamnă prin simplitatea și funcționalitatea lor. Botinele din piele întoarsă însă au o reputație aparte de a reprezenta toamna cel mai bine din punct de vedere vestimentar. Negre, maro, sau de culoarea pielii, combinate cu o pereche de blugi strâmți, un pulover din lână, o eșarfă supradimensionată, și o beretă, botinele cu piele întoarsă ne duc cu gândul la dovleci, frunze uscate pe pământ, și zile ploioase de toamna.

Iarna: bocanci

Nu poți trece peste iarnă fără o pereche adecvată de bocanci! Talpa lor antiderapantă împiedică accidentele nefericite pe gheață și zăpadă, iar interiorul, deseori căptușit cu lână, oferă confortul și căldura de care piciorul are nevoie pe timpul vremei năprasnice – bocancii pentru femei, asemănător pieselor menționate mai sus, vin în multe modele pentru diferite nevoi. Poți opta de la modele simple (din piele naturală, din piele întoarsă, cu șnur, cu fermoar), la cele special concepute pentru alpinism, tip rocker, tip milităresc etc. Dacă dorești să-ți procuri o pereche de bocanci de bună calitate, verifică inventarul celor de la Modlet.ro pentru cele mai bune produse la un preț accesibil!

În concluzie: dacă vrei să ai o garderobă completă, nu uita să adaugi măcar o pereche din produsele menționate mai sus: piese clasice și practice, potrivite pentru orice femeie!

Sursa foto: unsplash.com

CategoriiFără categorie