Știți cum să decorați bradul de Crăciun pentru a-l face cu adevărat magic?

Probabil ați trăit prin momentul în care ați intrat în sufrageria cuiva în timpul sărbătorilor de Crăciun și bradul de Crăciun v-a tăiat literalmente respirația.

Dece s-a întămplat asta? A fost cauzat de mai multe motive simultan? Sau a fost ceva anume pe care nu l-ați mai văzut până acum? Un brad de Crăciun perfect împodobit poate transforma un Crăciun obișnuit într-un Crăciun magic. Cu ce vă veți suprinde pe dvs. și pe vizitator? Veniți să vă inspirați.

Iluminat de Crăciun magic

Dacă vă uitați la diferența dintre un brad de Crăciun iluminat și cel neiluminat aceasta este foarte mare. Iluminarea bradului de Crăciun va oferi tuturor decorațiunilor de pe brad un aspect complet diferit. De asemenea, asigură strălucirea globurilor, ghirlandelor de Crăciun și altor decorațiuni de pe brad. Depinde de dvs. dacă alegeți iluminarea LED într-un alb cald,alb rece sau lumini multicolore. Intensitatea luminii sau setarea modului intermitent într-un ritm diferit, de asemenea va face diferența.

Iluminatul de Crăciun Twinkly  aparține unor tipuri de iluminat de înaltă calitate și foarte frumos. Puteti alege iluminat cu LED color  pentru bradul de Crăciun Twinkly 32 m RGB 400LED sau iluminat pentru brad LED ediție aurie Twinkly 20 m AWW 250 LED. Puteți cumpăra chiar și un senzor de muzică pentru iluminare.

Covoraș sub bradul de Crăciun

Bradul de Crăciun așezat pe un covoraș are de asemenea un efect complet diferit. Se produc tipuri speciale de covorașe realizate în diferite diametre, care se aleg în funcție de cât de mare este bradul de Crăciun. Covorașul de sub brad nu numai că completează atmosfera generală din cameră, dar se potrivește perfect cu bradul. Chiar și un covoraă poate fi cireașa perfectă de pe tort pentru decorul dvs. de Crăciun.

Decorațiunile pentru pomul de Crăciun

Alegeți cu grijă și globurile de Crăciun. Globurile mate cu rouă dau o impresie mai misterioasă. Dimpotrivă, dacă vă place strălucirea, alegeți tipurile aurii, argintii sau roșu strălucitor, sau culori conform tendinței actuale pentru Crăciunul dat. Culoarea se schimbă în fiecare an.

Nu uitați de vărfuirle de bradinteresante și frumoase. Bradul trebuie să fie suficient de înalt pentru ca o decorațiune pe vârf sau o stea să încapă pe el.

Alegeți-vă un frumos brad artificial de Crăciun și alte decorațiuni de Crăciun pe lumeabrazilor.ro. Veți fi uimit de ce se poate cumpăra pentru Crăciunul dvs. magic.