Un goblen cu diamante sau relaxarea ridicata la rang de arta!

Se spune ca fiecare om are cel putin un talent major, dar in unele cazuri el nu este descoperit. Pentru a elimina acest risc, este necesar sa te initiezi in diferite discipline artistice. Poti incerca muzica, pictura, sculptura, olaritul sau unele tehnici inedite, precum realizarea unui goblen cu diamante.

Magazinul online Criando.ro pune la dispozitia celor pasionati o gama variata de modele de mozaic sau goblen cu diamante ori margele lipite. Dupa cateva ore de lucru, din mainile tale vor iesi peisaje, icoane, flori, animale sau compozitii abstracte!

Lucrul in sine te ajuta sa iti exersezi rabdarea si sa iti sporesti capacitatea de concentrare. In acelasi timp, vei invata sa lucrezi cu ajutorul culorilor, sa realizezi diferite combinatii si sa intelegi unele dintre principiile de baza ale artei.

Decorarea casei cu opere create chiar de mainile tale reprezinta o satisfactie cu totul deosebita! Se creeaza o legatura intima care transforma creatia in mai mult decat un simplu obiect de decor.

De asemenea, picturile se dovedesc cadourile ideale pentru persoana iubita, rude sau prieteni. De exemplu, un prieten credincios se va bucura daca primeste o icoana pe care ai realizat-o cu mainile tale. Peisajele urbane, de munte sau de mare, ori tablourile cu animalute de casa le vor aduce, de asemenea, bucurie celor care le primesc!

Ce contine un set pentru goblen cu diamante?

La fiecare comanda efectuata in magazinul online Criando.ro, vei primi toate elementele necesare pentru a realiza propria creatie artistica, in functie de imaginea si dimensiunile alese. Setul contine urmatoarele ustensile:

o panza adeziva avand conturul imprimat al imaginii dorite. Sunt disponibile doua dimensiuni diferite: 30 pe 40 de centimetri sau 40 pe 50 de centimetri;

un sasiu de lemn, pe care este intinsa panza;

margele stralucitoare patrate, numerotate conform panzei. Forma patrata a acestor „diamante“ este importanta, deoarece astfel sunt mai bine fatetate si acopera intreaga suprafata a panzei. Daca ar fi fost folosite diamante rotunde, atunci ar fi ramas spatiu gol, neplacut din punct de vedere estetic;

o tavita pentru ordonarea margelelor;

doua bucati de ceara adeziva;

o penseta;

un stilou pentru lipirea margelelor;

cleme metalice pentru agatarea tabloului pe perete, odata ce ai incheiat munca de realizare a operei de arta.

Cum se realizeaza un goblen cu diamante?

In momentul in care ai toate elementele necesare pentru practicarea acestui hobby care iti va aduce liniste interioara si satisfactie artistica, nu ai decat sa incepi lucrul! Exista cativa pasi de urmat, exact in aceasta ordine:

pregatirea instrumentelor de lucru;

dezlipirea foliei de protectie. Aceasta se face treptat, doar pe suprafetele mici pe care lucrezi in fiecare moment;

incarcarea stiloului cu ceara adeziva;

identificarea numarului culorii cu indicativul aflat pe panza;

punerea in tavita a margelelor de o singura culoare;

miscarea usoara a tavitei spre stanga sau spre dreapta, astfel incat margelele sa se aseze cu fata in sus;

prinderea margelelor cu capatul stiloului cu adeziv;

lipirea margelelor pe panza, in locul aferent fiecarei culori;

o apasare finala, pentru a te asigura ca toate diamantele sunt bine lipite.

In final, vei avea un goblen cu diamante pe care, tocmai pentru ca l-ai creat tu insuti, il vei prefera oricarei alte opere de arta!