Ce este un sistem modern de inchidere terasa sau balcon

Întrebarea cea mai des întâlnită este „Ce este un sistem de închidere terasă cu geamuri glisante?” Răspunsul simplu este că acesta este un sistem alcătuit din panouri de sticlă (securizată) care se potrivesc împreună fără un cadru intruziv, oferind vederi panoramice ale priveliștii din jurul casei tale, care adaugă o caracteristică modernă elegantă și stilată oricărei zone.

Când sunt închise, geamurile GEMINI protejează și reduc efectul vântului, al ploii, al prafului și nivelul de zgomot. Când sunt deschise, terasa sau orice altă zonă revine la modul de vară și, deoarece geamurile nu au ramă verticală, priveliștea nu este niciodată întreruptă, oferindu-ți o conexiune unică cu peisajul de afară.

Sistemele GEMINI oferă un aspect interior și exterior elegant, sunt atractive din punct de vedere estetic. Sistemele sunt customizable, putând fi montate pe orice tip de balcon sau terasă, fiind realizate după specificațiile tale exacte.

Beneficiile sistemelor de închidere terase și balcoane din gama GEMINI

Poluare fonică redusă

Sistemele GEMINI de la Rom Decor sunt foarte eficiente în reducerea nivelului de zgomot din exterior. Fie că locuiești într-o zonă urbană aglomerată sau pur și simplu ai nevoie de un plus de liniște pe terasă sau în curtea ta, sistemele GEMINI îți vor oferi o barieră fonică eficientă și vor reduce considerabil zgomotul.

Rezistență la vânt și apă

Sistemele sunt eficiente în a ține apa la distanță în majoritatea condițiilor de ploaie. Sistemul inteligent de drenare a apei este fixate între spațiile subțiri ale panourilor de sticlă, pentru a obține o mai mare etanșeitate la vânt și apă, chiar și în cele mai puternice furtuni și condiții meteorologice.

Silențios și ușor de glisat

Sistemele GEMINI au o greutate în partea inferioară – panourile de sticlă sunt așezate pe șine de aluminiu robuste cu un ghidaj din teflon, greutatea sticlei din partea inferioară funcționând cu ajutorul gravitației. Astfel, panourile de sticlă alunecă ușor, silențios și constant. Acest sistem modern elimină panourile șubrede sau zgomotele de scârțâit.

Siguranță și securitate

Geamurile sunt fabricate cu din sticlă securizată, întărită, de 10 mm grosime, și au fost testate în ceea ce privește performanța la impact. Poți să fii sigur că sistemul este sigur și oferă o protecție sporită împotriva intemperiilor și adaugă un nivel suplimentar de securitate casei tale.

Indiferent că discutăm de un balcon sau de o terasă, principiul funcționare al unui sistem de închidere GEMINI este acelașii: vei putea crea un spațiu liniștit și luminos, ferit de praf și condiții meteo nefavorabile, și utilizabil pe tot parcursul anului indiferent de anotimp.

Pentru prețuri sau mai multe detalii legate de sistemele Gemini, specialiștii Rom Decor sunt la dispoziția ta pe site-ul nostru la secțiunea de închideri terase și balcoane.