Mai sunt magazinele pentru adulţi un subiect taboo?

Anual, industria jucăriilor sexuale valorează la nivel global peste 15 miliarde de dolari şi tot mai mulţi oameni devin conştienţi de beneficiile acestora. De aceea, domeniul este plin de vibraţii pozitive, achiziţia şi utilizarea jucăriilor pentru adulţi devine din ce în ce mai populară, iar magazinele erotice nu mai sunt un subiect taboo.

Studiile realizate relevă ca femeile şi bărbaţii cu vârsta între 18 şi 65 de ani folosesc în procent de peste 45% o jucărie sexuală, iar acest lucru este considerabil legat de îmbunatăţirea funcţiei sexuale, dar şi a sănătăţii. Pe lângă faptul că asigură plăcere şi sunt o sursă de distracţie, jucăriile pentru adulţi promovează starea de bine şi sănătatea.

Prin urmare, pe lângă o viaţă sexuală împlinită, produsele dintr-un sex shop pot deveni adjuvante utile pentru sănătate, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Hai să vedem de ce produsele dintr-un sex shop din Bucureşti sau din alt oraş merită atenţie!

Au numeroase beneficii pentru sănătatea mentală

Indiferent dacă vorbim despre femei sau bărbaţi, jucăriile sexuale oferă un mod surprinzător de eficient pentru a îmbunătăţii sănătatea psihologică. În prezent, produsele din magazinele pentru adulţi sunt din ce în ce mai inovative şi cu adevărat uimitoare şi sunt, cu siguranţă, ceva ce merită încercat, acest lucru fiind recomand tot mai des chiar de medici.

Iată câteva dintre beneficiile produselor din sexy shop pentru sănătatea mentală:

  • Creează plăcerea şi aduc satisfacţie, oamenii fiind mai mulţumiţi de viaţa lor sexuală
  • Ajuta la creşterea aprecierii de sine. Pentru că te ajută să te cunoşti la nivel fizic mult mai bine, vei ajunge să îţi apreciezi corpul care este o adevărată operă de artă. Jucăriile sexuale permit experimentarea a diverse senzaţii, descoperirea unor zone noi de stimulare şi puncte de plăcere şi oferă posibilitatea de a te simţi bine.
  • Te ajută să ai o viaţă de cuplu împlinită şi o relaţie de durată. Pentru că viaţa sexuală este plină de satisfacţii şi nu se instaurează rutină în dormitor, partenerii nu vor fi tentaţi să înşele şi sunt bine conectaţi.

Sfaturi pentru alegerea jucăriilor sexuale

Este recomandat ca atunci când cumperi un produs dintr-un sex shop să fie unul care protejează pielea. Pentru a nu dăuna sănătăţii sexuale, acestea ar trebui să fie confecţionate din silicon, sticlă călită, metal sau plastic ABS. Cele din cauciuc sunt poroase şi dificil de curăţat şi se degradează în timp. De asemenea, este util să investeşti într-un lubrifiant cu pH-ul echilibrat.

Pentru a evita cumpărarea unor produse nepotrivite este bine să suni şi să soliciti consiliere de specialitate de la reprezentanţii magazinului pentru adulţi. Astfel va fi mai uşor să alegi jucăria sexuală potrivită şi să te bucuri de ea.

Dacă încă nu ai ajuns într-un magazin erotic, poti face o vizită într-o locaţie ultra centrala, situată în mijlocul Bucureştiului, zona Universitate, pe strada Doamnei 27-29, Sector 3, Bucureşti. Aici vei beneficia de discreţie şi consiliere adecvată pentru a alege exact ceea ce ai nevoie!