Top 4 motive să vii la World Class – cea mai mare rețea de health & fitness și piscine

Îți dorești mai multă energie, mai multă stare de bine, mai mult chef de viață și mai multă sănătate? Ai nevoie de mediul ideal și de cei mai puternici motivatori. Ai nevoie să faci primii pași și să nu te lași, oricât de încărcat ar fi programul tău sau oricât ar părea de dificil. Dacă ești în căutarea unui astfel de mediu, îl vei găsi cu siguranță aproape de casa ta sau de locul tău de muncă, într-unul dintre cele 41 de cluburi World Class din țară.

La World Class dai refresh stilului tău de viață

Povestea World Class a început în anul 2000, cu primul club de health & fitness deschis în cel mai mare hotel de 5 stele din capitală, Marriott. Acum, World Class este cea mai mare rețea de cluburi și piscine din România și se mândrește cu cea mai puternică echipă de instructor și antrenori specializați, mulți dintre ei sportive de performanță, multiplu medaliați pe plan național și internațional.

În prezent există 41 de cluburi în capitală și alte șase orașe, toate incluse în top 10 cele mai mari orașe din România. Cluburile World Class au acum peste 65.000 de membri activi care se bucură de condiții premium: studiouri de group fitness, zone de cardio, antrenamente funcționale și de forță, studiouri de cycling, piscine, saune, Jacuzzi, terenuri de squash, SPA.

Descoperă un concept holistic de health & fitness

Ai toate motivele să vii la World Class. Aici îți spunem care sunt primele patru:

1. Ai antrenamente premium aproape de tine

Încă de la primul complex deschis scopul World Class a fost să se dezvolte și, încet-încet, să ajungă unde este acum: 41 de cluburi deschise în cele mai mari 7 orașe din țară și care adună peste 65000 de membri. Dacă vrei să faci primul pas, vei găsi cu siguranță un club World Class aproape de casa ta, de locul tău de muncă sau de zonele tale preferate din oraș, în care îți place să te relaxezi.

2. Te simți mereu în siguranță

Oricare ar fi provocările mediului și mai ales având experiența celor doi ani de pandemie, World Class a elaborate un set complex de măsuri de siguranță și igienă pe care le aplică riguros în toate cluburile sale, indifferent de categoria lor. Astfel, cei care trec pragul cluburilor, clienți, antrenori și întregul personalul să se simtă mereu în siguranță.

3. Faci parte din comunitatea #BeHealthy

World Class a lansat conceptul #BeHealthy îmbrățișat rapid de foarte mulți români. #BeHealthy înseamnă stil de viață sănătos și activ, stare de spirit pozitivă și energie pentru a ieși mereu învingător.

La World Class, comunitatea este pe primul plan, iar acest lucru se vede zi de zi, la clasele de group fitness unde toți participanții devin o adevărată familie care se antrenează și se distrează împreună. Cluburile organizează zile de antrenamente cu porți deschise, unde membrii World Class pot veni împreună cu prietenii și familia. De asemenea, membrii cu acces la cluburile dotate cu piscine (acces valabil pentru toate abonamentele cu excepția Bronze), se bucură de oferta special World Class: acces gratuit la piscină pentru copiii în vârstă de până la 12 ani ai membrilor!

4. Te antrenezi oricând și oriunde

La începutul pandemiei, World Class a lansat platforma online de antrenamente premium alături de instructorii și antrenorii personali ai rețelei. Abonamentele online sunt foarte avantajoase și oferă acces la o colecție bogată de antrenamente video, cu explicații și indicații din parta experților World Class, precum și o serie de clase Live.