Descopera cele mai practice si estetice variante de pardoseala de la ADFIN

Este bine cunoscut faptul ca podeaua din lemn natural se bucura de multa apreciere, atat in plan estetic, cat si practic. Aspectul acesteia, dublat de nuante inedite, fac din produsul final o adevarata piesa de decor, care sa innobileze intreaga camera. De asemenea, odata montata, garanteaza durabilitate ridicata, demonstrand o rezistenta impresionata in fata tuturor tipurilor de uzura la care este expusa.

Deci, daca optezi pentru aceasta varianta, obtii deopotriva calitate si bun gust la cote impresionante. Dar ce ar fi daca ai putea dubla aceste aspecte? Parchetul dublu stratificat valorifica la maxim proprietatile lemnului, fiind un tip de pardoseala care satisface chiar si cele mai stricte criterii de selectie si evaluare. Cere oferta pentru parchet dublustratificat de la ADFIN si bucura-te de preturi de neratat la toata gama de produse de top pusa la dispozitie.

Cum se diferentiaza acest tip de parchet de alte variante?

Dupa cum ii spune si numele, compozitia presupune doua straturi de lemn care, suprapuse, configureaza un produs de o calitate cu mult superioara. Cel care a capatat cea mai multa apreciere de-a lungul timpului este parchetul dublu stratificat din stejar. Acest lucru se datoreaza in principal faptului ca este un lemn de esenta tare care nu se deterioreaza usor nici daca este supus la conditii nefavorabile. Pe site, pe langa acesta, mai exista si parchet cu strat superior din fag sau artar, materiale care au proprietati similare.

Stratul de baza, care il sustine pe cel de la suprafata, este deseori reprezentat de o esenta mai putin pretentioasa din punct de vedere al aspectului si intretinerii, insa la fel de rezistenta. Coniferele sau mesteacanul sunt ideale pentru a fi utilizate in acest scop. Fiind suprapuse, din aceste materiale rezulta un produs mult mai stabil si rezistent, aspectuos, elegant; calitati care nu se disperseaza odata cu trecerea timpului. Mai mult decat atat, cu ADFIN timpul de montare este scazut considerabil. Fiecare lamela, fiecare detaliu vine gata finisat, ceea ce inseamna ca amplasarea acestora devine mult mai usoara, generand rezultate rapide si foarte calitative.

Modele si nuante diverse

La ADFIN simplitatea nu este singura optiune. Desi modelele disponibile sunt adaptate in mare parte stilurilor clasice, abordeaza si anumite tendinte moderne, tocmai pentru a configura produse pentru toate gusturile. Desigur ca se poate opta pentru varianta minimalista, fara elemente distinctive, in culoarea naturala a lemnului, varianta care sa se potriveasca in orice cadru sau decor.

Insa, in magazin vei fi intampinat si de alte optiuni, mai indraznete, in nuante diverse de maro, bej, gri sau influente de roz, verde sau chiar negru. Alegerea sta in mainile tale, insa este important sa stii ca selectia oferita este suficient de vasta incat sa poata acoperi chiar si cele mai inedite preferinte de ordin estetic.

Sunt compatibile cu sisteme moderne de incalzire

Un alt aspect deloc de neglijat care face din acest tip de podea unul deloc de neglijat este faptul ca suporta montarea unor elemente de termoficare. Mai exact, la ADFIN vei gasi si parchet dublu stratificat pentru incalzire in pardoseala. Acesta este realizat din materiale care permit transportul agentului termic, fara ca aspectul sau calitatea lor sa fie afectata.

Principalul avantaj al unui astfel de sistem este dat de faptul ca circularea caldurii in incapere se face mult mai rapid si eficient, de jos in sus. Dureaza mult mai putin ca temperatura sa ajunga la acelasi nivel in toate colturile camerei, tocmai pentru ca se distribuie uniform pe toata suprafata acesteia si nu concentrat dintr-un singur punct. Asadar, daca vrei sa te bucuri de confort termic la cel mai inalt nivel, opteaza pentru parchet dublu stratificat cu incalzire pardoseala.