Top 3 idei pentru o nuntă neconvențională: Tips & tricks pentru o petrecere inedită

Urmează să vă căsătoriți, însă nu sunteți deloc adepții acelor nunți clasice, la care am participat cu toții de-a lungul anilor. Simțiți că nu vă reprezintă restaurantele elegante și meniurile tradiționale. De fapt, doar ideea de costum bărbătesc clasic și rochie albă de mireasă vă dau fiori!

Dacă tu și partenerul tău vă regăsiți în descrierea de mai sus, este clar că aveți nevoie de o petrecere altfel. Nunta voastră nu poate fi cea standard, pentru că nu v-ați simți deloc în largul vostru, iar acest lucru s-ar simți pe tot parcursul serii.

De aceea, dacă vreți să începeți planificarea, dar nu v-ați gândit încă la niciun concept, vă puteți inspira din ideile de mai jos. Veți obține un party unic, pe care toată lumea îl va adora și îl va ține minte mult timp de-atunci înainte!

1. Nunta în pădure

Unele cupluri adoră plimbările în aer liber, drumețiile la munte sau, pur și simplu, timpul petrecut în natură. Dacă este și cazul vostru, o nuntă la pădure poate fi o alegere perfectă!

Există o mulțime de locații care vă pot oferi o nuntă exact așa cum visați, amplasate în mijlocul naturii. Puteți opta pentru un decor cât mai minimalist, pentru a scoate în evidență cadrul de vis deja existent. Câteva arcade și elemente din lemn acoperite cu flori de sezon pot fi sucifiente.

Fiind o nuntă în aer liber, vă puteți folosi de copaci și de alei pentru a amenaja o zonă pentru invitați, precum și o zonă în care va avea loc ceremonia. Tu poți purta o rochie de prințesă, iar partenerul tău un costum colorat sau ceva mai casual.

Meniul poate fi unul clasic, pe baza preparatelor voastre favorite. Totuși, dacă vreți să-l personalizați, puteți alege un desert specific cadrului natural: bezele gătite la foc, cu fructe și ciocolată.

2. O nuntă ca un festival

Vara au loc o mulțime de concerte și de petreceri, însă până atunci, ce ar fi dacă v-ați invita toate persoanele dragi la cel mai tare festival al sezonului, creat chiar de voi?

Vă puteți organiza nunta sub această formă neconvențională, transformând toate elementele clasice în ceva ce se potrivește perfect în povestea voastră.

De exemplu, puteți renunța la formația de muzică live în favoarea unui Dj nuntă de la Urban Events, care să performeze de la un pupitru pe măsură, cu boxe de cea mai bună calitate. Dacă nu știți exact cum să alegeți muzica pentru eveniment, puteți intra și pe blog, pentru a primi recomandări utile direct de la specialiști.

Pentru a întregi atmosfera de festival, abordați meniul de mâncare într-o manieră inedită, optând pentru mai multe food truck-uri și mese simple, din lemn. Invitații vor fi surprinși plăcut, fără îndoială!

3. Nunta la mare

Ce poate fi mai frumos decât o nuntă relaxată, la care atât mirii, cât și invitații, stau cu picioarele goale direct pe nisip? Este o variantă neconvențională de eveniment, care poate fi personalizată în funcție de preferințele voastre.

De exemplu, puteți începe ceremonia la răsărit, pentru a surprinde un moment unic, făcând jurămintele atunci când soarele tocmai iese din mare. Dacă nu sunteți chiar atât de matinali, puteți organiza ceremonia la apus, urmând o petrecere pe cinste, cu valurile mării pe fundal.

Dacă alegeți această variantă, puteți oferi drept mărturii câteva scoici sau sticluțe mici, umplute cu nisip. A doua zi, după nuntă, vă puteți întâlni cu invitații la plajă, pentru cocktailuri și voie bună.

Orice variantă ați alege dintre propunerile de mai sus, nunta va deveni un prilej excelent de distracție și de creativitate, exact așa cum vă doriți!