Anvelopele Nokian WR D4 205 55 R16 ideale pentru sezonul rece

La finalul verii, e nevoie să înlocuiești cauciucurile de vară cu cele de iarnă, iar o opțiune excelentă o reprezintă un set de anvelope iarna nokian 205 55 r16. Nokian este unul din cei mai cunoscuți fabricanți de europeni de anvelope, cu sediul in Finlanda.

Micuțul orășel Nokia este punctul de origine al celebrelor telefoane mobile cu același nume, dar găzduiește și sediul mamă al companiei Nokian. Șoferii care își echipează autoturismul cu cauciucuri iarna Nokian 205 55 r16 spun că beneficiază de mai multă stabilitate pe carosabil umed iar riscul de derapaje se diminuează.

Calitatea tehnologiei folosite de Nokian pentru producția de anvelope de iarnă este o garanție pentru confort la șofat, în condiții dificile de iarnă. Anvelopele fabricate de Nokian, sunt testate pe carosabil din regiuni nordice, deseori acoperit cu gheață ori noroi alunecos. Fiecare anvelopă este atent probată, pentru a corespunde strict normelor de calitate și exigențelor de la Nokian.

Anvelopa Nokian WR D4 205 55 r16 este un model performant, o anvelopă rezistentă, fabricată din cauciuc de calitate superioară. Când alegi  anvelope nokian 205 55 r16, vei simți diferența față de anvelopele ieftine sau cele second hand.  Aceste cauciucuri iarna Nokian 205 55 r16 sunt renumite pentru rezistență și fiabilitate, în condiții aspre de circulație pe vreme instabilă de iarnă. Stabilitatea excelentă pe drumuri și păstrarea riguroasă a direcției de mers sunt caracteristici ale anvelopelor Nokian

Modelul  de anvelope Nokian WR D4 205 55 r16 91h are lățimea de 205 mm, înălțimea de 55 mm  și un diametru  interior R16. Indicele  de sarcină al  acestor cauciucuri Nokian WR D4 205 55 r16 este 91  ce indică o greutate maximă de 615 kg, suportată de aceste anvelope.  Indicele  de viteză este unul mare, H – echivalent unei viteze maxime de 210 km/h.

Tehnologia  de fabricare a cauciucurilor Nokian, numită  Silent Sidewall, ajută anvelopele să exceleze în stabilitate și manevrabilitate. Materialul din care sunt realizate aceste cauciucuri este manufacturat din cauciuc de calitate superioară iar anvelopele au o bandă de rulare cu șanțuri adânci pentru a menține stabilitatea in viraje și pentru a elimina ușor apa de pe carosabil. În acest mod, poți șofa în ritmul tău, iar anvelopele te sprijină indiferent ce traseu alegi. Gheața sau zăpada topită nu te mai silesc să reduci drastic viteza de deplasare, căci poți frâna în deplină siguranță, datorită unei aderențe excelente, clasa B, pe suprafețe umede.

O anvelopă potrivit aleasă te va ajuta să eviți derapajele atunci când drumul devine alunecos, iar vremea se schimbă brusc. Iarna e un anotimp care pune probleme multor șoferi, mai ales dacă sunt începători la volan. Teama de derapaje face mulți șoferi să abandoneze iarna autoturismele în parcare. Nu e cazul să renunți la plăcerea de a savura vremea rece de iarnă pentru că nu ai autoturismul dotat cu cauciucurile potrivite.

Anvelopele Nokian sunt menite să îți elimine stresul șofatului pe timp dificil de iarnă. Calitatea și durabilitatea lor îți vor demonstra că sunt fiabile și potrivite pentru automobilul tău.