De ce să optezi pentru un buchet de flori artificiale la nuntă?

 

Nunta este unul dintre evenimentele cele mai speciale din viața fiecărei femei. Pe lângă rochie, pantofi, machiaj și voal, buchetul pe care-l poartă în ziua nunții joacă un rol important în ținuta completă a miresei. Dacă urmează să te căsătorești și te întrebi ce flori sunt potrivite pentru buchetul tău, e bine să știi că varianta celor artificiale este de luat în calcul. Motivele sunt mai multe. 

 

Principalul avantaj al buchetelor de flori artificiale este faptul că arată intacte și după câteva ore, spre deosebire de cele naturale. În plus, aranjamentul poate fi păstrat drept amintire până la adânci bătrâneți. 

 

Iată care sunt principalele motive pentru care să optezi pentru un buchet de flori artificiale la nuntă:

Buchetul tău va arăta perfect întreaga zi

Cununie civilă, biserică, ședințe foto, petrecerea de seară, la toate aceste evenimente din ziua nunții buchetul trebuie să fie intact. Dacă dimineață cel din flori naturale va arăta proaspăt și înmiresmat, după câteva ore firele vor avea tendința să se ofilească. Optează pentru un buchet din flori artificiale și fii sigură că acesta va arăta perfect întreaga zi, inclusiv la biserică și la petrecerea de seară. 

 

Mai mult, pe lângă ziua nunții, buchetul din flori artificiale poate fi utilizat și la ședința foto de după. Îl vei lua cu tine indiferent că alegi să faci fotografiile la mare, la munte, într-un parc sau într-un loc drag sufletului tău și al soțului. 

Vei avea florile preferate, indiferent de sezon

 

În general, florile se aleg în funcție de sezon. Poate că ție îți plac bujorii, care înfloresc în mai, dar nunta e în luna august. Sau pur și simplu îți dorești un buchet din maci roșii sau din anemone, iar florile sunt mult prea firave ca să reziste întreaga zi. Un buchet din flori artificiale îți permite să folosești orice fire îți dorești și să le combini după bunul tău plac. 

Buchetul de nuntă va fi amintire pentru toată viața

 

Unul dintre cele mai puternice motive pentru a opta pentru un buchet din flori artificiale pentru nuntă este acela că îl vei avea amintire pentru tot restul vieții. Dacă unul din flori naturale ar trebui lăsat la uscat în condiții speciale, fixat cu un spray ca să nu se descompună, cel din flori artificiale rămâne intact și va fi pus la păstrare și scos la nunta de argint sau la cea de aur, adică atunci când tu și partenerul tău aniversați 50 de ani de căsnicie. În mod sigur îți vei aduce aminte cu drag de ziua nunții atunci când îl vei revedea. 

Îi poți adăuga diverse accesorii 

 

Florile pot fi din hârtie, plastic sau materiale textile fine, precum mătasea, iar lor le poți prinde diverse accesorii, după bunul plac. Adaugă broșe, o fundă specială, figurine care să ilustreze tematica nunții sau orice alte elemente consideri că se potrivesc buchetului tău de mireasă. Îi vei da o notă aparte cu orice detaliu adăugat, iar florile artificiale îți permit să faci acest lucru. 

Este mai accesibil la preț

 

Și prețul buchetului din flori artificiale diferă față de unul din fire naturale. Prima variantă va fi mai ieftină și nu va trebui să te îngrijorezi de detalii precum prospețimea florilor și nici nu va fi nevoie să-l pui în apă de mai multe ori în ziua nunții ca să nu se ofilească. 

 

Tot mai multe mirese pragmatice aleg această variantă a florilor artificiale pentru buchetul lor de nuntă. De asemenea, aceleași flori merg utilizate și pentru lumânările de cununie religioasă și pentru decorarea bisericii sau chiar a salonului unde are loc petrecerea.